Webes szoftverfejlesztés, egyedi megoldások | php | mysql | Laravel

Sebesség

Kulcsfontosságú egy weboldal vagy webáruház esetében, hogy gyors legyen. Mindent megteszünk érte!

Komplex

Szoftvereinkhez domain nevet, tárhelyet vagy adott esetben szervert is tudunk biztosítani!

Pont annyi!

Azt a szoftvert írjuk meg ügyfeleink számára, ami kell nekik. Nem többet, de nem is kevesebbet.

Tapasztalat

2009 óta működünk. Tizenév alatt láttunk sokféle problémát, sokféle megoldást. Nem lesz gond...

Webáruház, weboldal és egyedi szoftver fejlesztés

Írja meg nekünk elképzeléseit, terveit, ötleteit! Vagyis, hogy mit szeretne, mire van szüksége, minden ezzel kezdődik.

Szolgáltatásaink

Webáruház készítés

Egyedi vagy sablon megoldások, mikor melyik előnyösebb

Leginkább az egyedi megoldásokat részesítjük előnyben, de néha fontolóra kell venni egy nyílt forráskódú cms-re épülő webáruházat vagy egy Unas webshopot. Van, amikor pont ez kell. Minden másra viszont ott az egyedi fejlesztésű webáruház. A részleteket első beszélgetésnél együtt fogjuk megbeszélni.

Weboldal készítés

Egyedi fejlesztés vagy wordpress, esetleg joomla?

A felsoroltak közül mindegyiknek van előnye is természetesen hátránya is. Olykor meg kell fontolni egy nyílt forráskódú cms rendszert vagy egy sima facebook odlalt. Elképzelhető, hogy pont arra van szükség. Minden másra viszont ott az egyedi fejlesztés. A részleteket első beszélgetésnél együtt fogjuk megvitatni.

Keresőoptimalizálás

A nélkülözhetetlen...

Keresőoptimalizálás nélkül igen nehéz labdába rúgni a piacon, nem javasoljuk. Van egy nagyszerű weboldalunk, amiről senki nem tud, amire senki nem kattint. Pedig olyan szép... és annyi mindent feltöltöttünk rá. Lehet, hogy így van, de nem valószínű, hogy az a célja, hogy csak ott álljon.

Webes szoftverfejlesztés

Egyedi speciális igények alapján

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk komplex webalkalmazások fejlesztésében és üzemeltetésében. Minden cégnek saját munkafolyamatai vannak, saját igényei, saját ötletei. Ezekre az egyedi igényekre fejlesztünk egy webes alkalmazást (annak összes előnyével), ami pont ezt fogja tudni!

Küldjön nekünk üzenetet itt

Amennyiben webes kérdése van vagy érdeklődik egy szolgáltatásunk iránt (meglévő webáruház továbbfejlesztése, új webes projekt indítása, stb), kérjük töltse ki az alábbi egyszerű űrlapot, és küldje el nekünk üzenetét, kérdését! Igyekszünk gyorsan válaszolni!

Telefon - ha ég a ház

Néha azonnal kell egy válasz vagy egy információ, mert nagy a baj, és ez így nem maradhat. Most kell megoldani. Rendben, tehetünk egy próbát, de nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy nem fogjuk tudni ebben a percben megoldani, mert valami egész máson dolgozunk. Egy próbát persze megér, ha nem várhat holnapig. Ha nem tudjuk felvenni a telefont ebben a pillanatban, akkor vissza fogjuk hívni. Ez esetben célszerű egy sms-ben leírni milyen ügyben történt a megkeresés! Telefonszámunk ide kattintva látható.

E-mail - sokkal jobb írásban

E-mail üzeneteinket folyamatosan nézzük, és igyekszünk gyorsan válaszolni a kérésekre, kérdésekre. Amennyiben leendő vagy meglévő weboldalával, webáruházával kapcsolatban van kérdése, vagy egyedi webes fejlesztéssel kapcsolatban, írjon nekünk üzenetet itt vagy kicsit feljebb a form kitöltésével! A legjobb, ha rögtön meg is írja a konkrét kérdést, mert ez esetben konkrét válasszal tudunk reagálni. Árajánlat kérés esetén is természetesen minél pontosabban meg van fogalmazva a kérés, annál pontosabb tud lenni a válasz!