Honlapkészítés, webes tanácsadás: 06-30-629-5979 | w6@w6.hu

Szolgáltatásaink: weblap és webáruház készítés, szálláshelyeknek honlapkészítés

 • Webshop, áruház
  Webshop, áruház Webáruház készítés néhány hét alatt. 500 termék alatt 10 munkanap alatt elkészítjük webáruházát!

  Részletek

 • Egyedi fejlesztés
  Egyedi fejlesztés Egyedi szoftver fejlesztés, programozás. Nyilvántartás, szállás foglalások, megrendelések kezelése.

  Ajánlat kérés

 • Cégeknek
  Cégeknek Céges honlap akár egy hét alatt! Meglévő honlapok továbbfejlesztése, frissítése, átalakítása.

  Bővebben

 • Vendégházaknak
  Vendégházaknak Vendégházaknak, kisebb szálláshelyeknek honlap készítés pár nap alatt! Kész honlap népszerűsítése!

  Tovább

 • Szállodáknak
  Szállodáknak Hotel, szálloda, panzió honlapkészítés, átalakítás, karbantartás, és honlap népszerűsítés.

  Tovább

Referencia linkek - weboldalak, webáruházak, honlapok

Kereső optimalizálás, Nyíregyháza

Kereső optimalizálás Nyíregyháza

Nálunk domain név és tárhely jár ajándékba honlapjához! Átvállaljuk a költségeket, az ügyintézést, az utánajárást, Önnek csak ki kell találnia domain nevét, a többit mi elvégezzük!

Egy vállalkozás, legyen az bárhol (pl. Nyíregyháza), az Internet, és egy jó weboldal segítségével népszerűsítheti magát, eljuttathatja szolgáltatásait bárhová az országban, így pedig több vevőre, vásárlóra tehet szert. Ezért fontos egy jó honlap!

Cégünk arra vállalkozik, hogy honlapokat, webáruházakat készítsen, akár Önnek is, de olyat, amire valóban szüksége van! Semmi felesleg, csak ami tényleg hasznos!


Felmérjük igényeit, és javaslunk Önnek, cégének egy optimális webes megoldást. Ha weboldalra van szüksége, vagy webáruházra, nem kell sok százezer forintra gondolni, és több hónapos elkészítési időre sem. Ezek a dolgok ma már pár hét alatt elkészülnek, és olcsóbbak, mint gondolná! (Kereső optimalizálás)

Vállaljuk Joomla! template-ek átalakítását, személyre szabását! Hívjon, írjon: w6.hu

Miért olcsóbb? Miért van kész gyorsan? Mert nem kell megvenni a felesleges modulokat, funkciókat, nem feltétlenül kellenek azok a plusz extrák, amik drágák, és senki nem fogja őket használni. A legtöbb weboldalon vannak ilyenek, és sajnos tényleg senki nem használja ezeket a funkciókat. Nálunk fontos elv az, hogy ilyeneket nem akarunk eladni senkinek. Csak azt, amire tényleg szüksége van. Ha már kiderült, hogy működik honlap, van forgalom a webáruházban, akkor jöhetnek az extrák, érdemes tovább fejleszteni, de az elején még meggondolandó!


Honlap készítés előtt tájékozódjon, írja meg nekünk mit szeretne elérni, és mi megírjuk Önnek, hogy szerintünk mire van szükség, és mennyibe kerül mindez. Ezt még a weboldal, webshop elkészítése előtt érdemes átgondolni!

Az alábbi menüpontokon veheti fel velünk a kapcsolatot, vagy olvashat hasznos dolgokat:

Egy alap webáruház tudása | Webes tanácsadás | Kapcsolat felvétel


Nyíregyháza: Kereső optimalizálás


Szolgáltatásaink - Honlapkészítés országszerte

Amit vállalunk

Vállaljuk webes alkalmazások elkészítését: webáruház, honlap, egyedi webprogramozás, webes szoftver fejlesztés, weboldal átalakítás, karbantartás, tartalom feltöltés, tárhely szolgáltatás. A weboldal elkészítése után: kereső optimalizálás, adwords, facebook kampány, link építés, népszerűsítés.

Vállalt határidő

Általános céges honlapok: 2-3 hét, webáruház 500 termékig: 2-3 hét, webshop 500 termék felett: 4-5 hét, szálláshelyek honlapja: 5-10 munkanap, egyedi programozás: feladattól függ, keresőoptimalizálás, kampány: 2-6 hónap. A megadott határidők az összes szükséges anyag átadásakor indulnak!

Miben dolgozunk

Nyelvek: Php, MySql, Html, Css. Tartalomkezelő rendszerek: Joomla!, WordPress, Drupal. Ezek a nyelvek, rendszerek az általunk vállalt munkák döntő többségét lefedik. Ilyen típusú munkákban biztosan tudunk segíteni! Ezektől eltérő rendszerek, nyelvek esetén -a feladat részletes leírása után- egyedi árajánlatot adunk!

Árak, fizetés

Általános céges honlap: 80-140.000 ft + áfa, webáruház 500 termékig: 120-240.000 Ft + áfa, (500 termék fölött egyedi ajánlat) weboldal átalakítás: 15.000 Ft-tól. Kampány, kereső optimalizálás, link építés: 20.000 Ft-tól. A folyamat: árajánlat, szerződés kötés, adott esetben előleg, munkavégzés, teljesítés igazolás, számlázás-fizetés.