Webes szoftverfejlesztés, egyedi megoldások | php | mysql | Laravel

Sebesség

Kulcsfontosságú egy weboldal vagy webáruház esetében, hogy gyors legyen. Mindent megteszünk érte!

Komplex

Szoftvereinkhez domain nevet, tárhelyet vagy adott esetben szervert is tudunk biztosítani!

Pont annyi!

Azt a szoftvert írjuk meg ügyfeleink számára, ami kell nekik. Nem többet, de nem is kevesebbet.

Tapasztalat

2009 óta működünk. Tizenév alatt láttunk sokféle problémát, sokféle megoldást. Nem lesz gond...

Webáruház, weboldal és egyedi szoftver fejlesztés

Írja meg nekünk elképzeléseit, terveit, ötleteit! Vagyis, hogy mit szeretne, mire van szüksége, minden ezzel kezdődik.

Szolgáltatásaink

Webáruház készítés

Egyedi vagy sablon megoldások, mikor melyik előnyösebb

Leginkább az egyedi megoldásokat részesítjük előnyben, de néha fontolóra kell venni egy nyílt forráskódú cms-re épülő webáruházat vagy egy Unas webshopot. Van, amikor pont ez kell. Minden másra viszont ott az egyedi fejlesztésű webáruház. A részleteket első beszélgetésnél együtt fogjuk megbeszélni.

Weboldal készítés

Egyedi fejlesztés vagy wordpress, esetleg joomla?

A felsoroltak közül mindegyiknek van előnye is természetesen hátránya is. Olykor meg kell fontolni egy nyílt forráskódú cms rendszert vagy egy sima facebook odlalt. Elképzelhető, hogy pont arra van szükség. Minden másra viszont ott az egyedi fejlesztés. A részleteket első beszélgetésnél együtt fogjuk megvitatni.

Keresőoptimalizálás

A nélkülözhetetlen...

Keresőoptimalizálás nélkül igen nehéz labdába rúgni a piacon, nem javasoljuk. Van egy nagyszerű weboldalunk, amiről senki nem tud, amire senki nem kattint. Pedig olyan szép... és annyi mindent feltöltöttünk rá. Lehet, hogy így van, de nem valószínű, hogy az a célja, hogy csak ott álljon.

Webes szoftverfejlesztés

Egyedi speciális igények alapján

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk komplex webalkalmazások fejlesztésében és üzemeltetésében. Minden cégnek saját munkafolyamatai vannak, saját igényei, saját ötletei. Ezekre az egyedi igényekre fejlesztünk egy webes alkalmazást (annak összes előnyével), ami pont ezt fogja tudni!

Laravel vs WordPress

Laravel keretrendszer és a vele való fejlesztés előnyei

Laravel egy népszerű és erőteljes PHP keretrendszer, amely számos előnnyel jár a webshopok készítése során. Íme néhány ilyen előny a teljesség igénye nélkül:

  1. Egyedi Laravel fejlesztések

    Rugalmas és testreszabható: Laravel lehetővé teszi a webshopok testreszabását és személyre szabását az üzleti igényeknek megfelelően. Egyedi funkciókat és modulokat hozhat létre a webshop számára.

  2. Kiváló teljesítmény: Laravel kiváló teljesítményt nyújt, amely lassú oldalbetöltéstől mentes és a webshop gyors működését teszi lehetővé. A beépített gyorsítótár és optimalizációs lehetőségek segítenek ebben.

  3. Biztonság: Laravel számos beépített biztonsági funkciót kínál, például cross-site request forgery (CSRF) védelem, SQL injection elleni védelem és hitelesítési rendszerek.

  4. Egyszerű hibakezelés: A keretrendszer egyértelmű és részletes hibakezelési mechanizmust biztosít, így könnyű hibakeresést végezni és a problémákat gyorsan orvosolni.

  5. Könnyű adatbázis kezelés: Eloquent ORM (Object-Relational Mapping) segítségével könnyen lehet adatbázisokkal dolgozni. Ez lehetővé teszi az adatbázisok kezelését objektumokként, ami kényelmesebb és kevésbé hibás.

  6. Kiterjedt közösség és dokumentáció: Laravel rendkívül népszerű, és ennek következtében aktív közösséggel rendelkezik. Számos dokumentáció, tutorial és bővítmény érhető el a Laravelhez, ami segít a fejlesztés során.

  7. Moduláris szerkezet: A Laravel lehetővé teszi a projekt moduláris szervezését, ami könnyű bővítést és karbantartást tesz lehetővé. Új funkciókat és modulokat könnyen lehet hozzáadni vagy eltávolítani a projektből.

  8. RESTful API támogatás: Laravel könnyen képes RESTful API-k készítésére, ami lehetővé teszi a webshopnak, hogy más alkalmazásokkal vagy szolgáltatásokkal kommunikáljon.

  9. Számos hasznos bővítmény: Laravelhez számos kész bővítmény érhető el, például autentikációs rendszerek, fizetési integrációk és egyebek, amelyek segíthetik a webshop fejlesztését.

  10. Széles körű integrációs lehetőségek: A Laravel könnyen integrálható más rendszerekkel, például CRM rendszerekkel vagy analitikai eszközökkel, amelyek segítik az üzleti működést.

Ezek az előnyök teszik a Laravel keretrendszert vonzóvá a webshopok fejlesztése során, és lehetővé teszik a gyors és hatékony fejlesztést a kívánt funkcionalitás eléréséhez. Egy laravel webshop minden esetben egyedinek számít, a keretrendszer és az egyedi megoldások összes előnyével!

WordPress weboldal készítés

WordPress egy népszerű tartalomkezelő rendszer (CMS), amely számos előnnyel jár egy egyszerű weboldal készítése során. Íme néhány előnye, és hogy kiknek ez lehet jó megoldás:

Előnyök:

  1. Könnyen kezelhető: WordPress felhasználóbarát, így még olyanok is könnyen tudnak weboldalt készíteni, akiknek nincs programozási tapasztalatuk. A tartalmak egyszerűen szerkeszthetők és frissíthetők.

  2. Gyors telepítés és beüzemelés: WordPress könnyen telepíthető, és gyorsan lehet vele munkába állni. Sok web hosting szolgáltató egykattintásos telepítőt is kínál hozzá.

  3. Wordpress oldalak, webhsopok

    Bőséges bővítmények és sablonok: WordPress rengeteg ingyenes és fizetős bővítményt és sablont kínál, amelyek segítenek a weboldal funkcionalitásának és megjelenésének testreszabásában.

  4. SEO-barát: WordPress rendelkezik olyan bővítményekkel, mint a Yoast SEO, amelyek segítenek a weboldal keresőmotor-optimalizálásában (SEO).

  5. Közösség és dokumentáció: Mivel WordPress olyan népszerű, sok közösségi támogatás és dokumentáció érhető el. A fejlesztők és felhasználók könnyen segítséget nyújthatnak egymásnak.

  6. Kiterjedt blogolási képességek: WordPress eredetileg egy blogplatformként indult, így kiválóan alkalmas a tartalom közlésére és kezelésére, ideértve a blogbejegyzéseket is.

  7. Multimédia támogatás: A rendszer könnyen kezeli a képeket, videókat és egyéb multimédiás tartalmakat.

Kinek lehet jó megoldás?

WordPress különösen jó választás lehet az alábbi csoportok számára:

  1. Kisvállalkozások: Azok a kisvállalkozások, amelyeknek egyszerű, költséghatékony weboldalt kell készíteniük, megtalálhatják a WordPressben a megfelelő megoldást.

  2. Saját blogot vezetők: Azok, akik blogolni szeretnének, könnyen és hatékonyan használhatják WordPress-t a tartalom közlésére.

  3. Művészek, írók, és kreatív emberek: Azok, akik weboldalt szeretnének létrehozni a művészetük vagy kreatív munkájuk bemutatására, megtalálhatják a WordPresset kiváló platformnak.

  4. Kis nonprofit szervezetek: Az olyan nonprofit szervezetek, amelyeknek korlátozott erőforrásaik vannak, könnyen és költséghatékonyan használhatják WordPresset a weboldal létrehozásához és karbantartásához.

  5. Személyes portfóliót készítők: Azok, akik saját munkáikat vagy portfóliójukat szeretnék bemutatni, WordPress segítségével könnyen elkészíthetik a személyes weboldalukat.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a WordPress elsősorban egyszerű weboldalakhoz vagy blogokhoz készült, és ha összetettebb vagy egyedi funkciókat igénylő weboldalt szeretnél, akkor más fejlesztési megoldások is fontolóra vehetők.

 

Küldjön nekünk üzenetet itt

Amennyiben webes kérdése van vagy érdeklődik egy szolgáltatásunk iránt (meglévő webáruház továbbfejlesztése, új webes projekt indítása, stb), kérjük töltse ki az alábbi egyszerű űrlapot, és küldje el nekünk üzenetét, kérdését! Igyekszünk gyorsan válaszolni!

Telefon - ha ég a ház

Néha azonnal kell egy válasz vagy egy információ, mert nagy a baj, és ez így nem maradhat. Most kell megoldani. Rendben, tehetünk egy próbát, de nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy nem fogjuk tudni ebben a percben megoldani, mert valami egész máson dolgozunk. Egy próbát persze megér, ha nem várhat holnapig. Ha nem tudjuk felvenni a telefont ebben a pillanatban, akkor vissza fogjuk hívni. Ez esetben célszerű egy sms-ben leírni milyen ügyben történt a megkeresés! Telefonszámunk ide kattintva látható.

E-mail - sokkal jobb írásban

E-mail üzeneteinket folyamatosan nézzük, és igyekszünk gyorsan válaszolni a kérésekre, kérdésekre. Amennyiben leendő vagy meglévő weboldalával, webáruházával kapcsolatban van kérdése, vagy egyedi webes fejlesztéssel kapcsolatban, írjon nekünk üzenetet itt vagy kicsit feljebb a form kitöltésével! A legjobb, ha rögtön meg is írja a konkrét kérdést, mert ez esetben konkrét válasszal tudunk reagálni. Árajánlat kérés esetén is természetesen minél pontosabban meg van fogalmazva a kérés, annál pontosabb tud lenni a válasz!