Honlapkészítés, webes tanácsadás: 06-30-629-5979 | w6@w6.hu

Szolgáltatásaink: weblap és webáruház készítés, szálláshelyeknek honlapkészítés

 • Webshop, áruház
  Webshop, áruház Webáruház készítés néhány hét alatt. 500 termék alatt 10 munkanap alatt elkészítjük webáruházát!

  Részletek

 • Egyedi fejlesztés
  Egyedi fejlesztés Egyedi szoftver fejlesztés, programozás. Nyilvántartás, szállás foglalások, megrendelések kezelése.

  Ajánlat kérés

 • Cégeknek
  Cégeknek Céges honlap akár egy hét alatt! Meglévő honlapok továbbfejlesztése, frissítése, átalakítása.

  Bővebben

 • Vendégházaknak
  Vendégházaknak Vendégházaknak, kisebb szálláshelyeknek honlap készítés pár nap alatt! Kész honlap népszerűsítése!

  Tovább

 • Szállodáknak
  Szállodáknak Hotel, szálloda, panzió honlapkészítés, átalakítás, karbantartás, és honlap népszerűsítés.

  Tovább

Referencia linkek - weboldalak, webáruházak, honlapok

Joomla! template testreszabás

Mostanában nagyon divatos egy meglévő kész rendszer testreszabása. Ez a megoldás költséghatékony, és gyors.

Kész tartalomkezelő rendszerek léteznek (kész dinamikus weboldal), sőt ingyenesek, csak mindent testre kell szabni. Még ez is ingyenes, bárki megpróbálhatja... mégsem értenek hozzá túl sokan... Rengetegen belevágnak, és a rengetegből sokan elakadnak egy ponton. Pl. ott, hogy a kapcsolat felvételi oldalon a telefonszám legyen kétszer akkora betűvel mint a többi adat, és legyen más színű a betű. Ez látszólag egy egyszerű probléma, mégis gyakran okoz gondot, mert a tartalomkezelő rendszerek nem erre vannak felkészítve. Ennél sokkal okosabbak, de az ilyen apró beállításokra is rá lehet venni őket, ehhez kell a programozó, aki érti "mi van oda írva", és miért...

A kész tartalomkezelő rendszerek közül mi a Jooma!-val foglalkozunk.

Joomla! rendszerek testreszabását, bővítését, átalakítását vállaljuk. Már csináltunk ilyen. Nem egyet, nem kettőt... Ha ilyen jellegű problémája van, keressen bennünket elérhetőségeinken! Joomla! rendszer telepítésében is segítünk, és a sablon választásban is!

Ha új weboldalra van szüksége, akkor is ajánljuk a Joomla! által kínált rendszert testre szabva. Az általunk ingyen hozzáadott tárhelyen garantáltan működni is fog.

Szolgáltatásaink - Joomla! átalakítás, testreszabás, telepítés

Amit vállalunk

Vállaljuk webes alkalmazások elkészítését: webáruház, honlap, egyedi webprogramozás, webes szoftver fejlesztés, weboldal átalakítás, karbantartás, tartalom feltöltés, tárhely szolgáltatás. A weboldal elkészítése után: kereső optimalizálás, adwords, facebook kampány, link építés, népszerűsítés.

Vállalt határidő

Általános céges honlapok: 2-3 hét, webáruház 500 termékig: 2-3 hét, webshop 500 termék felett: 4-5 hét, szálláshelyek honlapja: 5-10 munkanap, egyedi programozás: feladattól függ, keresőoptimalizálás, kampány: 2-6 hónap. A megadott határidők az összes szükséges anyag átadásakor indulnak!

Miben dolgozunk

Nyelvek: Php, MySql, Html, Css. Tartalomkezelő rendszerek: Joomla!, WordPress, Drupal. Ezek a nyelvek, rendszerek az általunk vállalt munkák döntő többségét lefedik. Ilyen típusú munkákban biztosan tudunk segíteni! Ezektől eltérő rendszerek, nyelvek esetén -a feladat részletes leírása után- egyedi árajánlatot adunk!

Árak, fizetés

Általános céges honlap: 80-140.000 ft + áfa, webáruház 500 termékig: 120-240.000 Ft + áfa, (500 termék fölött egyedi ajánlat) weboldal átalakítás: 15.000 Ft-tól. Kampány, kereső optimalizálás, link építés: 20.000 Ft-tól. A folyamat: árajánlat, szerződés kötés, adott esetben előleg, munkavégzés, teljesítés igazolás, számlázás-fizetés.