Webes szoftverfejlesztés, egyedi megoldások | php | mysql | Laravel - Budapest Webshop készítés

Laravel, php, mysql, Webshop készítés Budapest

Sebesség

Kulcsfontosságú egy weboldal vagy webáruház esetében, hogy gyors legyen. Mindent megteszünk érte!

Komplex

Szoftvereinkhez domain nevet, tárhelyet vagy adott esetben szervert is tudunk biztosítani!

Pont annyi!

Azt a szoftvert írjuk meg ügyfeleink számára, ami kell nekik. Nem többet, de nem is kevesebbet.

Tapasztalat

2009 óta működünk. Tizenév alatt láttunk sokféle problémát, sokféle megoldást. Nem lesz gond...

Webáruház, weboldal és egyedi szoftver fejlesztés

Írja meg nekünk elképzeléseit, terveit, ötleteit! (Budapest Webshop készítés) Vagyis, hogy mit szeretne, mire van szüksége, minden ezzel kezdődik.

Szolgáltatásaink Budapest - Webshop készítés

Webáruház és egyedi weboldal készítés: Budapest, Webshop készítés

Egyedi? Wordpress? Sablon megoldás? Joomla?

Webáruház készítés esetén többnyire az egyedi megoldásokat részesítjük előnyben, de előfordulhat, hogy fontolóra kell venni egy nyílt forráskódú cms-re épülő webshopot vagy egy Unas webáruházat. Van olyan eset, amikor pont erre van szükség. Minden másra viszont ott az egyedi tervezésű és programozású webáruház. A részleteket első beszélgetésnél együtt fogjuk megbeszélni.


Budapest Honlapok, webshopok, weboldalak, webáruházak
Webes szolgáltatások: Budapest | Webshop készítés
Weboldal készítés egyedi fejlesztéssel vagy wordpressben, esetleg joomla motorral? A felsoroltak közül természetesen mindnek van előnye is hátránya is. Néha meg kell fontolni egy nyílt forráskódú cms rendszert vagy egy sima facebook oldalt. Van olyan, amikor pont arra van szükség. Minden másra viszont ott az egyedi webodlal készítés, ahol az ügyfelek elképzeléseihez és igényeihez igazítva készítjük el azt az egyedi rendszert (szoftvert), amit tökéletesen kielégíti az előzetesen megbeszélt igényeket!


Webes rendszerek üzemeltetése | Tárhelyszolgáltatás | Webfejelsztés | SEO | Sabon oldalak | Egyedi weboldalak | Admin felületek | Webes szoftverek


Webshop készítés Weboldal, Webáruház, Honlap, Webshop

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk komplex webalkalmazások fejlesztésében és üzemeltetésében. (Beleértve a tárhely vagy szerver szolgáltatást, az utólagos támogatást vagy support-ot, további esetleges fejlesztéseket, átalakításokat, bővítéseket és az üzemeltetést.) A legtöbb vállakozásnak saját munkafolyamatai vannak, saját igényei, saját elképzelései. Ezekre az egyedi igényekre és elképzelésekre készítünk (fejlesztünk) egy webes alkalmazást (annak összes előnyével), ami pont ezt fogja tudni!

Küldjön nekünk üzenetet itt

Amennyiben webes kérdése van vagy érdeklődik egy szolgáltatásunk iránt (meglévő webáruház továbbfejlesztése, új webes projekt indítása, stb), kérjük töltse ki az alábbi egyszerű űrlapot, és küldje el nekünk üzenetét, kérdését! Igyekszünk gyorsan válaszolni!

Telefon - ha ég a ház

Néha azonnal kell egy válasz vagy egy információ, mert nagy a baj, és ez így nem maradhat. Most kell megoldani. Rendben, tehetünk egy próbát, de nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy nem fogjuk tudni ebben a percben megoldani, mert valami egész máson dolgozunk. Egy próbát persze megér, ha nem várhat holnapig. Ha nem tudjuk felvenni a telefont ebben a pillanatban, akkor vissza fogjuk hívni. Ez esetben célszerű egy sms-ben leírni milyen ügyben történt a megkeresés! Telefonszámunk ide kattintva látható.

E-mail - sokkal jobb írásban

E-mail üzeneteinket folyamatosan nézzük, és igyekszünk gyorsan válaszolni a kérésekre, kérdésekre. Amennyiben leendő vagy meglévő weboldalával, webáruházával kapcsolatban van kérdése, vagy egyedi webes fejlesztéssel kapcsolatban, írjon nekünk üzenetet itt vagy kicsit feljebb a form kitöltésével! A legjobb, ha rögtön meg is írja a konkrét kérdést, mert ez esetben konkrét válasszal tudunk reagálni. Árajánlat kérés esetén is természetesen minél pontosabban meg van fogalmazva a kérés, annál pontosabb tud lenni a válasz!